Lekkage? Oh nee, wat nu?

Kort geleden kregen wij een telefoontje van een gezin met een lekkage in de badkamer. Deze lekkage was zo drastisch dat de waterdruppels via de plafondlamp in de verse pan stamppot drupte. Deze was net met liefde klaargemaakt en het avondeten resulteerde dus in een waterige maaltijd. Wat een gezellige avond moest worden werd al snel een donkere bedoeling met een gevaarlijke situatie. De lamp ging uit en de kaarsjes werden uit de kast getrokken, ook gezellig, maar…

De volgende ochtend een lekkere warme douche nemen was natuurlijk geen optie. Na een snel telefoontje naar Kuipers Badkamers heeft Harold diezelfde ochtend de situatie opgenomen en twee uur later ontving Gaby het gezin in de showroom.  Welke producten zijn snel leverbaar en voldoen aan de wensen van het gezin? Een half uur later waren alle producten uitgezocht en vertrok het gezin vol goede moed naar huis. Aan het einde van de dag ontving het gezin de offerte van Kuipers Badkamers en kort daarna ging de telefoon af, akkoord.

Gaby bestelde met spoed alle benodigde materialen en twee dagen later stond het hele team klaar om de huidige badkamer te demonteren, de vloer te slopen en de lekkage op te sporen. Bingo! Nadat het leidingwerk verlegd en aangepast was, werd de nieuwe vloer gestort. De volgende dag werd het onderhoudsvriendelijke plafond gemonteerd inclusief spotverlichting en werden de Fibo wandpanelen geplaatst. Vervolgens werd de vloer betegeld met een prachtige grijs getinte 60x60 vloertegel en kon het afmonteren van de badkamer beginnen.

Het vakkundige team bracht vijf werkdagen op de badkamer door om de renovatie van begin tot eind te kunnen realiseren. Acht werkdagen na de waterige stamppot had het gezin weer een nieuwe, frisse en onderhoudsvriendelijke badkamer.  Zowel het plafond als de wanden zijn eenvoudig te reinigen met water. Hardnekkig schoonmaakmiddel kon de prullenbak in, tsjakka!

Oh ja, voor de wanden is er gekozen voor een wit paneel, Denver White M63 (tegelmotief 60x30cm). Achter het meubel is er gebruik gemaakt van Fibo Zanzibar F00 (zonder tegelmotief).

Snel schakelen en opzoek gaan naar een passende oplossing is voor Kuipers Badkamers heel belangrijk, maar ook zeer prettig voor de klant. Vandaar ook drie belangrijke punten die binnen het bedrijf centraal staan.

Onderhoudsvriendelijk, vakkundig en snel!

Contact us: info@kuipersbadkamers.nl See you soon?

Team Kuipers Badkamers

Naar het overzicht

Partners

 • Fibo
 • Geberit
 • Procassa
 • Paffoni
 • Duco
 • Wil je meer weten?

  Maak een afspraak of kijk op de site
 • 026 - 32 57 613

  Snel contact